post thumbnail

“René en ik zijn een traject bij maxfit gestart na meerdere mislukte pogingen om af te vallen. Nadat we gestopt waren met roken, zochten we afleiding in een andere vorm. Je zou kunnen zeggen dat we het roken vervingen door lekker eten, gezelligheid en alles wat daarbij komt kijken. Het gevolg? Beiden waren we wat kilo’s aangekomen en zaten we niet lekker in ons vel.

Toen maxfit op ons pad kwam, besloten we samen om de stap te zetten en de werken aan een fittere versie van onszelf. Na een afspraak bij de club in Elst, gingen we aan de slag met Personal Training van coach Camiel. Voor ons was het belangrijk om niet alle gezelligheid en etentjes de rug toe te keren. Daarom hebben we een duurzaam plan van aanpak gemaakt, waarin we ruimte creëerden voor deze dingen.

Eerlijk is eerlijk: de start van ons traject was best pittig! Coach Camiel heeft ons super fijn begeleidt en stond echt aan onze zijde. Zijn kennis over voeding en training heeft ons echt geholpen om een goede balans te vinden tussen gezond leven en genieten. We kunnen nu zelf goede keuzes maken en ons resultaat vasthouden. Thanks hiervoor!”, vertelt Sandra.

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden