post thumbnail

“In de afgelopen jaren heb ik verschillende pogingen ondernomen om af te vallen. Elk crashdieet is bij mij wel bekend en eerlijk is eerlijk: de resultaten waren snel zichtbaar. Het nadeel is echter dat mijn levensstijl niet werd aangepast, waardoor ik na een tijdje telkens weer terug bij af was. Ik wilde graag Personal Training volgen, in combinatie met een gepersonaliseerd voedingsschema. En dat vond ik bij maxfit.

Bij mijn eerste binnenkomst in Huissen werd ik enthousiast begroet door iedereen, zowel de trainers als de mensen die aan het trainen waren. De sfeer bij de club in Huissen was goed! Het kennismakingsgesprek met Anne was ook prettig en ik besloot om er vol voor te gaan.

Op basis van mijn eetwensen is er een gepersonaliseerd voedingsschema opgesteld door mijn personal trainer, Ibrahim. Tijdens onze eerste personal training hebben we het voedingsschema doorgenomen, net zoals het trainingsschema. Doordat er dingen in het schema verwerkt zitten die ik lekker vind, is het goed vol te houden.

Vanaf dat moment ben ik samen met Ibrahim aan de slag gegaan om de overtollige kilo’s definitief kwijt te raken. Hoewel ik niet altijd positief was over het dagelijks delen van mijn gewicht, gaf dit wel goede inzichten. Bovendien konden we hierdoor snel schakelen en het voedingsschema bijsturen.

Inmiddels zijn we 3 maanden verder en ik kan wel zeggen dat ik een uitstekende keuze heb gemaakt om bij maxfit aan te kloppen. Ik ben 16 kilo afgevallen, ik zit beter in mijn vel en ik heb meer energie. Maar het allerbelangrijkste: ik heb mijn voedingspatroon weten aan te passen, waardoor ik mijn resultaat ook op de lange termijn kan vasthouden”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden