post thumbnail

“Zeven maanden geleden stond ik op een kruispunt: of een gastric bypass of sporten en veel bewegen nog één kans geven. Met 148 kilo piepte en kraakte mijn lichaam; ik was snel moe, voelde me futloos, mijn voeten en rug deden pijn en ik had weinig energie.

Na terugkomst van de zomervakantie, reed ik over een rotonde in Ede. Een nieuwe maxfit club had haar deuren geopend en op de gevel las ik: “afvallen met blijvend resultaat”. Ik ben nogal sceptisch, maar ik werd wel getriggerd om eens contact op te nemen.

Tijdens het gesprek werd er door Club Manager Rob enthousiast verteld over het concept en uiteraard kreeg ik ook de vraag of ik het zag zitten. Nu heb ik wel vaker lid geweest van een sportschool, maar dat resulteerde altijd in alleen maar betalen en niet gaan. Toch heb ik aan het einde van het gesprek ‘ja’ gezegd tegen Rob. Ergens geloofde ik er wel in dat dit traject mijn laatste redmiddel zou kunnen zijn om van die kilo’s af te komen.

Met gezonde tegenzin stapte een half jaar geleden voor mijn eerste training naar binnen. En kijk waar we nu staan! Coach Britt heeft mij geholpen om maar liefst 40 kilo af te vallen en dat heeft een enorme impact op mijn leven gehad. Iedere dag zie ik de getallen op de weegschaal verder zakken, waardoor ik mij veel fitter voel en ik een stuk actiever ben. Ik ben weer die betrokken man en vader.

Waarom lukt het nu dan wel? Bij maxfit krijg je persoonlijke begeleiding en worden er telkens kleine, reële doelen gesteld. Het gezegde ‘grote-stappen-snel-thuis’ gaat hier niet op en alles is gericht op een resultaat voor de lange termijn. De mentaliteit van de trainers en coaches is dus compleet anders dan bij de sportscholen waar ik eerder kwam.

Bij maxfit doe je het samen. Ik zeg ‘samen’, want je bent en doet het niet alleen. Samen staat voor jezelf, je gezin, je trainer(s) en zelfs de andere leden van maxfit. I’m excited for what will come!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden