post thumbnail

“Als ik de stap niet had gemaakt om bij maxfit aan mijzelf te gaan werken, dan had ik nog steeds gedacht dat het allemaal vanzelf wel zou lukken. Mijn tijd zou nog wel komen. Tijdens mijn eerdere afvalpogingen dacht ik telkens dat ik goed bezig was, maar een (blijvend) resultaat bleef alsmaar uit. Van een sportschool was ik nooit echt fan, omdat ik zowel de kennis als de stok achter de deur miste.

Tijdens mijn traject ben ik krachttraining juist leuk gaan vinden en kan ik wel zeggen dat er een nieuwe hobby is bijgekomen. Het concept van maxfit is uniek en zorgt ervoor dat jij centraal staat. Die persoonlijke aanpak was precies wat ik nodig had om dit keer wel een resultaat te behalen, waar ik ook op de lange termijn de lusten van ervaar. En mijn coach Wendy? Wat een topper! Ze denkt met je mee, bezorgt je iedere training een smile van oor tot oor met haar dansjes en bovenal: laat je net weer dat stapje verder gaan dan tijdens de vorige training.

Soms kan ik maar amper geloven dat ik degene ben die nu op de foto staat. Hoewel ik nog niet mijn einddoel heb bereikt, voelt die -10KG echt onwerkelijk als je dit gewicht optilt voor de foto. Wat voelt dit goed!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden