post thumbnail

”Zelfverzekerd je bed uitstappen, naar je kledingkast lopen en de kleren aantrekken waar jij je goed in voelt. Hoe klinkt dat? Afgelopen najaar visualiseerde ik mij hoe het zou zijn om je dag weer eens op die manier te beginnen. Die gedachte was voor mij de druppel om (wederom) in actie te komen.

Een aantal jaar eerder was het mij gelukt om ruim 35 kilo af te vallen. Een ingrijpende prestatie zou je denken, maar schijn bedriegt. Ik volgde namelijk een ‘shakedieet’, waarbij ik slechts 500 calorieën per dag naar binnen kreeg. Vanzelfsprekend zorgde deze methode voor een snel en verbluffend resultaat, maar de andere kant van de medaille was minder rooskleurig. Binnen de kortste keren zaten de kilo’s er namelijk weer aan, doordat het natuurlijk nooit lang vol te houden was.

Met een wijze les op zak, besloot ik om deze keer de hulp van maxfit in te schakelen. Het ging voor mij vooral om het totaalplaatje. Met alleen een speciaal voedingsschema ga je het niet redden, net als door alleen te gaan sporten. Ook die stok achter de deur en de juiste coaching zijn belangrijk voor een duurzaam resultaat.

En zo startte ik in oktober 2021 bij maxfit in Huissen. We zijn pas een paar maanden onderweg, maar het resultaat dat ik tot nu toe heb behaald doet mij onwijs veel goeds. Ik voel mij heerlijk, word steeds sterker en ook mentaal onderga ik een ijzersterke transformatie. Het feit dat het voedingsschema zorgvuldig en op jouw wensen wordt opgemaakt, zorgt ervoor dat dit ook op lange termijn goed vol te houden is. En dat juist dat belangrijk is, bleek wel uit mijn ervaringen met het skakedieet…”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden