post thumbnail

“Nog één keer alles geven: dat was mijn insteek toen ik in februari van dit jaar terugkwam bij maxfit. Twee jaar eerder begon ik ook met sporten bij de club in Elst, na het horen en zien van veel goede resultaten in mijn omgeving. Ik ben toen maar liefst 25 kilo afgevallen, maar helaas ben ik toen enige tijd uit de ‘running’ geweest door de nodige blessures.

Je zou kunnen zeggen dat ik de teugels een beetje heb laten vieren en de tussentijd waren er een paar kilootjes bijgekomen. Het voelde niet goed. Zeker niet omdat ik wist hoeveel lekkerder ik in mijn vel zat na het afsluiten van mijn vorige traject. Daarom besloot ik om terug te gaan en samen met topcoach José mijn traject weer op te pakken.

José heeft mij nog zoveel meer geleerd over voeding, training en bovenal over hoe je dit combineert in een leefbaar leven. Met leefbaar bedoel ik: zonder dat je alleen maar bakjes met kip, rijst en broccoli eet. Inmiddels ben ik 13 kilo afgevallen en dat voelt als een hele overwinning. We hebben het echt samen gedaan, want als het even tegenzat kon ik rekenen op de steun, hulp en oplossingen die José aandroeg. We blijven de komende tijd lekker trainen en gaan op naar een mooie zomer!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden