post thumbnail

“Nadat mijn vriendin een mooi resultaat had neergezet tijdens een traject bij maxfit, begon het bij mij ook te kriebelen. Door aan de zijlijn mee te kijken had ik al best wat dingen geleerd over voeding, sporten en het vinden van een goede balans hierin. Maar nog steeds lukte het niet. Ik zag hoe mijn vriendin het meeste uit haar dag haalde en straalde en dat trok mij over de streep om ook het avontuur bij maxfit aan te gaan. 

Bij de club in Huissen ben ik sinds eind juli aan de slag gegaan met de Small Group trainingen en de begeleiding van coach Michael. Hoewel ik al ruim 2 jaar niet meer sportte, zat de grootste uitdaging voor mij in de weekenden. De gezelligheid opzoeken en het drinken van een baco met wat vrienden is voor mij erg belangrijk en dit wilde ik dan ook blijven doen. Samen hebben we een voedingsschema in elkaar gezet, waarin we juist ruimte creëerden voor deze momenten. Overdag leverde ik in op een tussendoortje, waardoor er ’s avonds ruimte ontstond voor een drankje. Deze insteek, waarbij je niet alles hoeft te laten, zorgde ervoor dat het traject super goed vol te houden was. Sterker nog, het heeft mij laten inzien dat afvallen ook op een andere manier kan.

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en het resultaat liegt er niet om. Mijn energieniveau is flink gestegen en ik ben maar liefst 14 kilo afgevallen. Het meest waardevolle is nog wel dat ik ook alle tools heb meegekregen om dit op de lange termijn voort te zetten. Ik kan de controle houden in de weekenden, terwijl ik toch geniet van een drankje en de gezelligheid. Afscheid nemen van mijn topfitte geest en lichaam is iets wat nooit meer gaat gebeuren!”, vertelt Wilfred.

Een prestatie waar je samen met coach Michael keihard voor hebt geknokt, Wilfred. Je hebt een goede balans gevonden in gezond leven en het opzoeken van gezelligheid in de weekenden. Met die skill in je bezit weten wij zeker dat terugvallen geen optie gaat zijn. Ga zo door!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden