post thumbnail

“Iedereen kent het wel: je wilt afvallen en na het weekend begin je weer aan je zoveelste poging om die kilo’s kwijt te raken. Een goede start maken is vaak niet het probleem, maar het volhouden en niet terugvallen in je oude patronen is vaak lastig. Althans, voor mij wel. De reden waarom mijn eigen afvalpogingen continu faalden, was puur omdat ik zocht naar shortcuts en daardoor ‘geleend resultaat’ kreeg.

Daarom wilde ik het op een zeker moment compleet anders gaan aanpakken. Met goede, deskundige begeleiding wilde ik werken aan een duurzame transformatie en dan is maxfit in Elst ’the place to be’. Het intakegesprek bracht mij direct een vertrouwd en geruststellend gevoel, want er wordt echt naar je geluisterd. Coach Dennis stelde goede vragen en luisterde naar mijn obstakels. Zo hebben we samen een plan van aanpak opgesteld en een voedingsschema gemaakt.

Humor en plezier tijdens de trainingen zijn voor mij een belangrijk onderdeel om de lol erin te houden en ook om het vol te blijven houden. Zoals je wellicht al aan het resultaat ziet is dat gelukt! Dennis deed er alles aan om een leuk en uitdagend trainingsschema te maken en ook de andere trainers toonden veel belangstelling in de voortgang van mijn traject. En over de voortgang gesproken: kijk waar we nu staan! Ik ben ruim 40 kilo afgevallen en ik voel mij fitter dan ooit!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden