post thumbnail

Tip om meer vet te verbranden en je beter te voelen

- Voeding

Wat belangrijk is als je wilt afvallen is dat jouw lichaam goed functioneert. Je wilt je lichaam zo optimaal mogelijk laten functioneren waardoor er een ideale situatie gecreëerd wordt waarbij vet verbranden gestimuleerd wordt.

Als jouw lichaam niet optimaal functioneert zijn er meestal kleine ontstekingsreacties. Het lichaam heeft dan andere prioriteiten om aandacht aan te geven en daardoor zal je vetverbranding niet maximaal zijn.

Deze ontstekingsreacties zijn namelijk een vorm van stress. Als je lichaam stress ervaart, dan wordt er cortisol aangemaakt. Dit is een stresshormoon wat ervoor zorgt dat er meer vet wordt opgeslagen en vocht wordt vastgehouden. Dit maakt het lastiger voor je lichaam om vet te verbanden.

 

Zorg voor een goede balans in je lichaam

Hoe meer jouw lichaam in balans is, hoe meer het zich kan focussen op vet verbranden en hoe sneller je zo dus je doelen bereikt.

Wat ontzettend belangrijk is, is dat je eten goed verteerd wordt. Eten is namelijk ergens een bepaalde vorm van stress voor je lichaam. Je krijgt iets binnen en dat moet afgebroken worden. Het lichaam moet aan het werk, omdat het anders de voedingsstoffen niet kan benutten.

 

Verbeteren maagzuurconditie

Heel veel mensen hebben een tekort aan maagzuur of een niet goed functionerend maagzuur. Wat je kan doen als je maagzuur niet goed functioneert, is gezonder gaan eten en/of het gebruiken van supplementen zoals digestive enzymes.

Digestive enzymes vullen jouw maagzuur aan waardoor je voeding beter voor verteerd wordt in je maag voordat het naar je darmen gaat. Hierdoor krijg je minder last van je darmen en je voeding wordt uiteindelijk beter opgenomen.

 

TIP voor beter maagzuur: drink 3-5 koppen verse gemberthee per dag

Verse gemberthee heeft deels hetzelfde effect als digestive enzymes. Het kan ook je maagzuurconditie verbeteren. Dus ik raad je om elke dag zeker zo’n 3 tot 5 glazen verse gemberthee te drinken. Dit helpt bij de vertering en verwerking van je voedsel en zorgt ervoor dat je je uiteindelijk beter voelt, gezonder wordt en sneller afvalt!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden