Uitstekend
5,0 van 5

Zo afvallen zie je niet aankomen.

header image

Na het werk geen zin of tijd om te koken? Bestel pizza.

En je hebt maar twee handen: dus drink een weekendborrel met de een en pak snacks met de ander.

Je leest het goed: afvallen terwijl je blijft genieten van het leven. In een balans die vol te houden is. Dát is de route naar je doel: gelukkig zijn en blijven met je lichaam.

Met voeding, sport en leefstijlcoaching leert maxfit je hoe. We maken het effectief voor jou en praktisch voor de anderen in huis. Zo blijf je met controle over je leefstijl zorgeloos fit.

Word maxfit

Afvallen en fit blijven noemen wij maxfit worden. En fit is waar ‘t hem voor jou in zit. Van spelen met je kind of kleinkind tot onvermoeid traplopen of een balletje trappen. En van stralend op je bruiloft tot energieker naar je werk.

maxfit worden in vier stappen:

Afvallen en fit blijven noemen wij maxfit worden. Ons vierstappenplan is jouw weg naar een leven lang fit.

step

Stap 1 beginnen = winnen

Klaar voor het keerpunt? Deze keer lukt het wel. Samen maken we het plan, want het gaat over jou. Wij brengen onze expertise in, jij wat jij fijn vindt. Zo bepalen we je wensen en grenzen en ontstaat je perfecte voeding- en trainingsplan. Met je op maat gemaakte plan en je eigen coach beweeg je verder naar je doel: een leven lang fit.

step

Stap 2 meten = weten

En nu? Sla eten en tussen afgetrainde atleten afzien in de sportschool? Nee, wij doen het anders. In je plan blijft ruimte voor je favoriete snacks, drankjes of restaurant-avondjes. Want genietend houd je vol. Je traint in onze club met alleen maar mensen die ook willen afvallen. Vertrouwd, gezellig en motiverend. Je kunt individueel sporten met je coach en meedoen aan kleine groepstrainingen.

Met een steeds grotere lach stap je van de weegschaal. We volgen je progressie dagelijks zodat we precies weten wat je wel of niet nodig hebt. Zo kunnen we razendsnel schakelen voor maximaal resultaat. Met dezelfde snelheid is je coach er zeven dagen per week voor je. Als oordeelloos luisterend oor en helpende hand, in de club en via de telefoon.

step

Stap 3 jojo = een no go

Je straalt in de spiegel en je broek zakt letterlijk af van wat je al bereikte. Stond je eerder op dit punt en kwamen de kilo’s er later net zo snel weer aan? Nu niet. We leren je controle te krijgen over je leefstijl en helpen je om stap voor stap meer te eten, zonder dat je aankomt. Je went aan de balans die we samen voor je vinden. In de toekomst kun je zorgeloos genieten van lekker eten en drinken.

step

Stap 4 behoud = goud

Afvaldoel bereikt. Dit is het begin van de rest van je leven. We maken een plan waarmee je zelf verder kunt in onze club. Zelfstandig, maar niet alleen. Maandelijks praten we bij en tussendoor zijn we er op ieder moment dat je ons nodig hebt. Raak je toch uit je ritme en zien we je even niet? Dan hoor je van ons. Betrokken, maar niet dwingend. Zo blijf je altijd op de rit van je leven lang fit.

Zij werden maxfit

0
Mensen geholpen in shape te komen en te blijven.
0
afgevallen.
0
van onze reviews zijn
5 sterren.
stars

Blijvend resultaat met personal training van maxfit

Anke – 30kg
Manon – 10kg
Maike – 20KG
Ricardo -12 weken
Chantal – 8 weken
Anne – 24 weken

Binnenkijken voordat je binnenstapt?
Dit zijn onze clubs bij jou in de buurt.

Apeldoorn

Sleutelbloemstraat 22
7322 AG Apeldoorn

Direct bellen

Arnhem

Broerenstraat 57
6811 EB Arnhem

Direct bellen

Ede

Laan der Verenigde Naties 215
6716 JC Ede

Direct bellen

Elst

Bemmelseweg 50 A
6662 PB  Elst

Direct bellen

Huissen

Energiestraat 8
6851 EL Huissen

Direct bellen

Wijchen

Stationslaan 26
6602 BP Wijchen

Direct bellen

Zevenaar

Nobelstraat 2
6902 PH Zevenaar

Direct bellen

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden